Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J78a28n 47H80a25n24á50k

8. 7. 2014 10:44

R^ Hezky jsem si u článku zamlaskal ;-D

2 0
možnosti
PK

Přes všechny chyby, které projekt EU má, je fajn, že jsme její součástí. Opravdu si nedokážu představit sólo politiku malé, 10 milionové země. Snad jedině, pokud by v rámci střední Evropy institucionálně zaštítilo Visegrád.

1 1
možnosti
Foto

Pane Pudile, pokud  poku se k něčemu vyjadřuji, tak s elementární znalosti. Nečlenské země, jako je Island, Lichštejnsko, Norsko, Švýcarsko jsou  součástí Evropského hospodářského prostoru, a jejich občané protomohou v Unii pracovat za stejných podmínek jako občané EU. Stejně tak Česko je součástí tohoto prostoru, takže pokud vystoupíme z EU nic nám nehrozí.  EU připravovala svoji ústavu, která  přes odpor obyvatel EU neprošla, protože to byla cesta ke společnému státu. Tak se připravila Lisabonská smlouva, ve které se úmyslně vynechala hymna i vlajka EU, jako oficální symbol EU. To proto, aby to nepřipomínalo snahu vytvořit super stát a aby u obyvatel  EU prošla. Přesto  Belgie, Německo, Řecko, Španělsko, Italie, Kypr, Litva, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Rakousko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko a Slovensko hymnu a vlajku ji přijalo za svou. Jinak pro Česko,  Dánsko, Estonsko, Finsko, Irsko, Lotyšsko, Nizozemsko, Polsko,Velkou Británii evropská modrá vlajka se žlutýmihvězdičkami a hymna  symbolem Evropské unie není.:-)

1 1
možnosti
RK

Mach něco vymyslí a jeho fun club to pak slepě papouškuje.

1 0
možnosti
PK

Zajímavý článek a něco na tom bude.

1 0
možnosti
BK

To je příšerná slátanina!

2 1
možnosti
EP

Teď by to ještě chtělo argumenty, proč je unie tak úžasná a jak jste přišel na to, že já osobně mám nízké příjmy.

4 1
možnosti
JP

Nevím, jaké máte vy příjmy, ale třeba ty moje by se znatelně snížily, pokud by se panu Machovi povedlo vyvést nás z EU a zadrátovat za hradbou celních, finančních a dalších obchodních bariér. A mimochodem, obrátit se zády při hymně je čiročiré hulvátství (já třeba nemám v lásce Rusko, ale před časem na hokeji jsem při jejich hymně také stál).

2 0
možnosti

Vážený pane. Rád čtu názory lidí, s kterými nesouhlasí, protože doufám, že si rozšířím obzor.

Promiňte ale, toto nebyl nijak podložený článek, to byl jen plivanec, napsaný bez špetky taktu a pokusu pochopení druhé strany.

S tím se nedá ani slušně diskutovat.

3 1
možnosti

Já jsem jednoznačně rád že se pan Mach do EP dostal.. takové srandy s ním.. :-)

0 1
možnosti
LR

Píšete:

---

..byl poradcem jiného veřejně známého člověka, který diletantsky vedl vaši firmu v minulosti a velkou měrou se přičinil o její současné dluhy - nepřijde vám tenhle životopis přinejmenším pochybný?

---

Ano, máte pravdu - takovýto Váš životopis je skutečně pochybný.

Z objektivních ekonomických dat totiž je zřejmé, že kuponová privatizace byla nejúspěšnější metodou při srovnání s jinými postkomunistickými státy (ač to nebyla jen Klausova myšlenka) a dále, že Klaus tuto zemi zadlužil z porevolučních vlád relativně nejméně.

7 0
možnosti
LR

Jinak bych dodal k Vaší osobě, že člověk, který se živí astrologií, těžko může mít sklon k objektivnímu posuzování čehokoliv.

1 3
možnosti
DM

Pane Kounovsky, muzete nejak zdvodnit ten minus u meho prispevku nize? S cim konkretne nesouhlasite, a umite to pripadne rozporovat? Nebo umite jen minusovat? Rad se dozvim, kde a proc podle vas delam chybu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik